HVAD KAN VI TILBYDE DIG SOM SÆLGER PÅ GAZTRO?

En markedsplads for bæredygtig business

Gaztro er en digital markedsplads, der giver dig mulighed for at afsætte dine mange forskellige produkter hos aftagere indenfor foodservice-sektoren i Danmark. Vi har fokus på at skabe de bedste forudsætninger for, at du kan lave gode handler i et ellers ustruktureret marked. Vi fylder huller i markedet og er ikke en erstatning for eksisterende varestrømme, men et supplement.

En online adgang til ny forretning

Gaztro er Danmarks nye uafhængige suppleringskanal til foodservice-sektoren. Her handles højaktuelle spot-, parti- & sæsonvarer fra både ind- og udland til knivskarpe priser. Udbudt af alt fra store velkendte brandleverandører til små lokale special- og nicheleverandører. Missionen er at forenkle, digitalisere og afbøvle processerne for at reducere omkostningerne og samtidig gøre en indsats for at begrænse unødig mad- og ressourcespild.

… det er helt gratis!

SPAR PENGE

Vi finder nye kunder til dine spot-, parti- & sæsonvarer. Billigt, effektivt og uden bøvl. Vi har digitaliseret og automatiseret processen så du og dine kunder kan få gavn af alle mulighederne online.

REDUCER SPILD

Vi gør det muligt for dig at omsætte og udnytte potentialet i spændende restpartier og sæsonvarer. Så vi alle kan bidrage til en bedre ressourceudnyttelse og få en sundere forretning.

FIND NY FORRETNING

Vi tilbyder direkte adgang til et spændende netværk af både store og små slutbrugere, med en konkurrence- og bæredygtig efterspørgsel efter interessante spot-, overskuds- og sæsonvarer.

SPAR TID

Vores app giver brugerne mobil adgang til nemt, hurtigt og effektivt at afsøge markedet for gode handler. Opret dig allerede nu som leverandør og udnyt dette online spotmarked. Det er enkelt og reducerer dine omkostninger.

GØR DET NEMT

Gaztros online marked er åben 24/7 - 365 dage om året. Så kunderne kan handle netop når deres behov opstår. Lav kampagner, skab krydssalg og giv kunderne en god oplevelse af dine produkter og dit brand.

TEST NYE MARKEDER

Gaztro er det perfekte sted at teste nye interessante produkter til foodservicebranchen. Få umiddelbar markedsrespons på dine nye produkter gennem forsøgssalg eller hør om vores muligheder for websampling.

SPAR PENGE

Vi er en suppleringskanal, der fylder huller i markedet og demokratiserer den gode handel. Så alle kan få adgang til gode tilbud og flade priser.

BLIV INSPIRERET

Vi tilbyder adgang til et spændende netværk af både store og små, samt kendte og ukendte leverandører, der bidrager til en konkurrence- og bæredygtig sæsonrelevant forsyningsbase.

REDUCER SPILD

Vi gør det muligt for dig at udnytte potentialet i spændende restpartier og sæsonvarer. Så vi alle kan bidrage til en bedre ressourceudnyttelse og få en sundere forretning.

SPAR TID

Vores app giver mobil adgang til nemt, hurtigt og effektivt at afsøge markedet for gode handler. Eller at finde præcis det du mangler, mens du stadig rører i gryden. Opret dig allerede nu som køber på Gaztro. Det er både enkelt og ganske gratis.

GØR DET NEMT

Gaztros online marked er åben 24/7 - 365 dage om året. Så kan du handle når det passer dig. Scan markedet for gode handler, kom med et modbud til en af leverandørerne eller planlæg din næste ugemenu efter, hvad der er tilgængeligt på markedet.

TEST NYE MARKEDER

Gaztro er det perfekte sted at teste nye interessante produkter til foodservicebranchen. Få umiddelbar markeds-respons på dine nye produkter gennem forsøgssalg eller benyt dig af vores tilbud om websampling.

HVORDAN FUNGERER PLATFORMEN?

Sælg dine foodservice produkter online

Sådan fungerer det, når du vil sælge på Gaztro:

1.
Opret dig som bruger

Det er enkelt og helt gratis at oprette sig som sælger på Gaztro. Du betaler kun for den forretning vi skaffer dig! Omkostningerne er helt transparente og har du ikke held med at sælge dine varer har det været helt gratis for dig.

2.
Opret annonce for dine tilbud

Gaztro er intuitivt opbygget så du nemt og enkelt kan oprette annoncer og kampagner på dine varer. Du bestemmer pris, minimum- køb og øvrige betingelser, men udgangspunktet for alle handler er frit leveret i Danmark, inkl. brofaste øer.

3.
Afvent ordrer og eventuelle modbud

Hvis en kunde fremsender et modbud på et af dine tilbud har du mulighed for at acceptere, modbyde eller afvise buddet. Når handlen er på plads modtager du straks en ordrebekræftelse fra Gaztro.

4.
Fakturer og lever varerne

Samtidig med ordre-bekræftelsen til dig afsendes faktura til kunden fra Gaztro. Kunden betaler fakturaen og du pakker og afsender varerne fra dit lager direkte til kunden. Senest 14 dage efter levering modtager du betaling for varerne, fratrukket Gaztros salgsgebyr på 7,5%.

Du bestemmer selv produktsortiment, pris og mængde

HVAD KOSTER DET AT HANDLE PÅ GAZTRO?

Du betaler kun for den forretning vi skaffer dig

Vi debiterer dig et salgsgebyr på 7,5 % for alle de handler du gennemfører på Gaztro. Der er ingen skjulte afgifter og omkostninger, kun et salgsgebyr af fakturasummen, frit leveret kundens adresse.

Hvad dækker gebyret?

Det får du for salgsgebyret på 7,5 %

Du opretter dine produkter og tilbud bedst muligt i din annonce, og vi tager os af resten.

Scroll to Top