Hold dig orienteret om værtens bedste markedsplads

Aktuelt

Vil du gøre en hollænder glad?

Både store og små fødevarevirksomheder gør sig i stigende grad anstrengelser for at undgå mad- og ressourcespild. Det er både bæredygtigt og sund fornuft, men kræver en særlig indsats. Gaztro er et godt bud på, hvordan man kan komme ressourcespildet til livs.

Læs mere »

Aflyste julefrokoster behøver ikke resultere i større madspild

Corona var altså ikke helt et afsluttet kapitel og flere af de ikke-savnede restriktioner er på vej tilbage til hverdagen igen. Det har resulteret i, at flere store selskaber aflyser de store julefrokoster, som mange ellers var begyndt at glæde sig til igen. Ærgerligt, for både gæster og værter.

Læs mere »
Bekæmp madspild

Man smider da ikke mad ud!

For Benjamin Jørgensen er klimabevidsthed en naturlig del livet, derfor følte han tingene gå op i en højere enhed, da han som studerende hos Erhvervsakademi MidtVest kom i praktik hos COOP Spotmarket, der bekæmper madspild – og samtidig skal fungere som deres klimaambassadør

Læs mere »
Bekæmp madspild

Kan vi snakke lidt om restemad?

Kan vi ændre adfærden omkring restemad? Ganske få købere – B2B og B2B- synes det er særligt sexet, hvis en restaurant køber og skilter med, at de køber restpartier til deres menu.

Læs mere »

NÅR VERDEN ÅBNER IGEN

Værten har ikke stået stille, siden Danmark senest lukkede ned umiddelbart før jul. Rigtig mange spisesteder har i stedet brugt tiden til at udvikle nye spændende menuer, koncepter og oplevelser.

Læs mere »
Scroll til toppen