HVAD LAVER VI?

Gaztro er værtens bedste nyhed

Gaztro er en ny online BTB-handelsplatform, der forbinder leverandører og værter med hinanden. Vi kæmper for at demokratisere den gode handel, så både købere og sælgere får adgang til gode handler på nettet, med god samvittighed.

Den nye markedsplads er etableret med et fokus på at fylde huller i foodservicebranchen. Vi dækker begge parters behov; uanset om det drejer sig om leverandørens ønske om at komme af med datokritiske varer, rest-, parti- eller sæsonvarer, eller en restaurants eller kantines behov for at blive inspireret til, hvad næste uges menu skal bestå af. Vi bestræber os hver eneste dag på at facilitere det allerbedste samarbejde mellem parterne, og afbøvle en masse gode handler.

HVAD STÅR VI FOR?

Gaztro skaber en dialog mellem fagfolk

Vi har lyttet til både leverandører og til de mange værter, der anvender leverandørernes produkter i dagligdagen. Med den indsigt har vi etableret en transparent, bæredygtig og online BTB-handelsportal for varer, der falder lidt udenfor normale og standardiserede kunde-og leverandørforhold. Både etableringen og den videre udvikling af platformen er baseret på en dialog mellem fagfolk.

En dialog, der dagligt gør os klogere på vores kunders og partneres udfordringer. Og gør det muligt for Gaztro at blive en værdsat udviklingspartner. For vi udveksler ikke kun varer og ydelser. Vi udveksler også gode ideer, deler serveringsforslag og understøtter bæredygtig ressourceudnyttelse i branchen.

Vision

Værtens bedste markedsplads

Vi vil demokratisere den gode handel.

Og vi påtager os i processen et ansvar for at bidrage til en bæredygtig fremtid, hvor vores indsats medvirker til at reducere madspild og forbedre udnyttelsen af de ressourcer, vi har.

Det betyder, at vi skaber bæredygtige muligheder for omfordeling og redistribution af allerede producerede færdigvarer, bedre udnyttelse af bestående produktions- og distributionsapparater, nye salgskanaler for lokale producenter af sæsonvarer og nye inspirerende indkøbskanaler for alle Danmarks mange professionelle værter.

Vi er drevet af visionen om, at skaffe alle adgang til en god handel. Uanset størrelse, tilhørsforhold, geografisk placering eller økonomisk formåen. Vi vil skabe en ny markedsplads, hvor vi alle kan spille hinanden gode, ved at handle sammen.

KERNEVÆRDIER

HVEM ER VI?

Garvede købmænd, digitale pionerer, gudsbenådede kundeservicefolk og fødevarenørder

Vi er drevet af passion. Passion for at hjælpe vores kunder, og passion for hver dag at bidrage til en bæredygtig fremtid, med gode madoplevelser.

Vi er et erfarent team af tech- og fødevarefolk med lang erfaring indenfor BTB-handel, og vi kender derfor også branchens udfordringer, dynamikker og spilleregler. Gaztro-teamet står nemlig også bag Spotmarket.dk, der på 6. år faciliterer et stødt voksende samarbejde mellem detailhandelsleverandører og Coop-butikker omkring handel med spot-, rest- og partivarer.

Vi hylder det gode købmandskab, og gør det nemt og hurtigt at gøre en god handel. Og vores fornemmeste opgave er at hjælpe og agere problemløsere, og det har vi rigtig god erfaring med.


Gaztro Wall of Fame

Hos Gaztro ved vi, at vi aldrig bliver bedre end det svageste led i organisationen. Derfor øver vi os hele tiden i at blive bedre sammen. Og vi oplever, at når vi øver os sammen, og arbejder med en fælles passion for at gøre en forskel for vores netværk af kunder, leverandører og samarbejdespartnere, så bliver resultatet altid større og bedre, end summen af alle enkeltbidragene.

Derfor skylder vi også at hylde alle dem, der har været en del af Gaztro gennem tiden. Som praktiksted for en lang række uddannelsesinstitutioner har vi mange spændende og utroligt dygtige mennsker igennem virksomheden. De kommer med en fantastisk energi, nysgerrighed, kritisk sans, kreativitet og ikke mindst samarbejdsevner, som har vist sig helt afgørende for vores succes.

Hvis du derfor støder på tidligere Gaztro ansatte på din vej, så tøv ikke med at invitere på kaffe, cola eller andet godt. Det kan blive en god investering for dig. For du bliver rigere af mødet med dem. Det gjorde vi i hvert fald.

CAMILLA LAURITSEN (2021)

Camilla var en vigtig del af Gaztro-teamet umiddelbart efter opstarten. Med sit gode blik for kunderne og deres behov, samt hendes fremragende skriveegenskaber lagde hun et sikkert fundament for Gaztros nyhedsbrevskommunikation. Derudover er hun en fantastisk teamspiller, højt respekteret kollega og rasende god til tysk.

Team Gaztro

CATRINE FABER (2021)

Catrine var utroligt selvkørende, med overblik og sans for forretningen. Blev hurtig en vellidt kollega, der jonglerede både studier, studiejob og praktikantforhold hos os på fornemmeste vis. Med en sikker hånd omkring kundeservice, produktion af nyhedsbreve og et godt grafisk øje gjorde hun en stor forskel i praktikforløbet. 

Team Gaztro

STINE KRONBORG (2021)

Stine havde med sin brancheerfaring fra studiejob et godt kendskab til de udfordringer Gaztros købere står overfor i dagligdagen. Hendes behagelige og hjælpsomme natur gjorde hende samtidig til en værdsat holdspiller på Gaztro-teamet. Endelig vil vi også huske og takke hende for hendes bidrag til automatisering og skærpelse af kunderejsen.

Team Gaztro

BENJAMIN JØRGENSEN (2021)

Benjamin havde med sit naturlige gå-på-mod stor succes med at gå direkte ind af køkkendøren hos slutbrugerne. Hans pragmatiske tilgang gav ham mange gode kontakter og store respekt hos kunderne. 

Team Gaztro
Scroll to Top