Praktikant til salg og markedsføring

Team Gaztro

Laura Hasselstrøm

Online Marketing Coordinator

Vil du i din praktik med på en rejse i en nystartet virksomhed, hvor der ikke er langt fra tanke til handling, og hvor du hver dag kan se effekten af dit arbejde?

Share Post:

Praktik

Hos Gaztro A/S søger vi lige nu en praktikant med interesse for e-commerce, markedsføring og god kundeservice. Du skal i din praktik have lyst til at udvikle dine kompetencer med en masse hands-on erfaring.

Du får gennem din praktik hos os en unik mulighed for at være med til at opbygge virksomheden og sætte din faglighed i spil i mange forskelligartede opgaver. 

Du skal bl.a.: 

  • Samarbejde med og opbygge kontakten til store mærkevareleverandører som Toms, Carletti, Rynkeby, Royal Greenland, F&H, Sirius m.fl.
  • Have telefonisk og skriftlig kontakt med vores samarbejdspartnere og kunder.
  • Koordinere marketingaktiviteter og udarbejde salgsfremmende markedsføringsmaterialer.
  • Analysere vores resultater og være med til at optimere på dem.
  • Udvikle på vores koncepter og videreudvikle vores portaler og app.

Om dig: 

Vi leder efter en detaljeorienteret og serviceminded praktikant, der kan lide at snakke med kunder, elsker at have mange bolde i luften og som brænder for at udvikle sig inden for salg og markedsføring. Du skal kunne lide at have ansvar for dine egne opgaver, og vi forventer, at du bidrager med dine gode ideer i vores uformelle arbejdsmiljø.

På markedspladsen Gaztro.dk formidler vi salg fra leverandører til foodservicebranchens mange slutbrugere (restauranter, hoteller, kantiner, caféer m.fl.). Det vil derfor være en fordel, men ikke et krav, hvis du allerede kender til branchen. Vigtigst er dog, at du har mod på at lære nyt – vi garanterer dig for, at der bliver masser at suge til sig!

Arbejdsforholdet:
Stillingen er 37 timer om ugen og vi forestiller os at du er her i 4-6 mdr. Praktikforløbet er ulønnet. Til gengæld får du gratis frokost, løbende sparring og læring fra dine kolleger og en stor mulighed for at tage ejerskab over dine opgaver. Vi vil se dig som en del af holdet på lige fod med andre ansatte og praktikforløbet kan føre til et studiejob eller en fast stilling.

Din arbejdsplads vil være i Aarhus på Oddervej 202, 8270 Højbjerg. Busser går direkte fra Aarhus Hovedbanegård. Lyder alt dette som noget for dig? Så send en ansøgning hurtigst muligt til: laura@gaztro.dk

Vi holder samtaler løbende.

Ønsket opstart: August 2022

Hvis du har nogle spørgsmål, kan du kontakte Laura på telefon 71 96 40 40. 

Scroll to Top