Aflyste julefrokoster behøver ikke resultere i større madspild

No data was found

Corona var altså ikke helt et afsluttet kapitel og flere af de ikke-savnede restriktioner er på vej tilbage til hverdagen igen. Det har resulteret i, at flere store selskaber aflyser de store julefrokoster, som mange ellers var begyndt at glæde sig til igen. Ærgerligt, for både gæster og værter.

Share Post:

Vi skal alle passe på hinanden og udvise samfundssind, og igen i år må vi nok tage til takke med lidt mindre fejringer af julens hygge. Mange har dog allerede bestilt råvarer, og hvad skal der skal der så ske med dem nu når julefrokosterne i massevis aflyses? Skal de spildes?

Vores svar er simpelt og kort: nej!

Gaztro er foodservicebranchens online markedsplads, hvor vi hjælper folk fra branchen med både at købe og sælge spot-, parti- og sæsonvarer til flade og favorable priser, og vi står netop nu klar med åbne arme til at hjælpe jer med at afsætte de restpartier af råvarer, der i disse dage opstår rundt omkring i det danske køkkenland.

Madspild er en af de helt store syndere i klimakampen, og i juletiden stiger mængden af mad, der går til spilde. Corona hjælper bestemt ikke på den uheldige statistik, og vi hos Gaztro mener, at der kan gøres noget, og derfor også bør gøres noget. Hos os er værterne i fokus. Der er ingen uforudsete gebyrer eller ekstraregninger – vi er til for at skabe en gode handler mellem kollegaer i branchen og reducere madspild!

LÆS OGSÅ: Kan vi snakke lidt om restemad?

Opret en gratis profil her eller giv os et kald på 71 96 40 40, hvis I har brug for hjælp til enten at afsætte eller få fingre i restpartier og overskudsvarer.

LÆS OGSÅ: Hvorfor skal du som vært vælge Gaztro? og Hvorfor skal du som leverandør vælge Gaztro?

Scroll to Top