Vil du gøre en hollænder glad?

Team Gaztro

Poul Herlev Lorentzen

Bestyrelsesmedlem

Både store og små fødevarevirksomheder gør sig i stigende grad anstrengelser for at undgå mad- og ressourcespild. Det er både bæredygtigt og sund fornuft, men kræver en særlig indsats. Gaztro er et godt bud på, hvordan man kan komme ressourcespildet til livs.

Share Post:

Efter sigende findes der en direkte vej til en hollænders hjerte. Servér en velstegt Frikandel for vedkommende og du vil aldrig blive glemt. Samtidig gør du noget for at eliminere mad- og ressourcespild.

Frikandeller er Hollands svar på vores røde pølser. En traditionel snack lavet af kylling og svinekød, som serveres på gadehjørner og i madboder over hele Holland. En pølse uden skind, der serveres friturestegt for sig selv, eller i et brød (broodje frikandel) som en hot dog, med rå løg og enten mayonnaise eller ketchup/karry ketchup.

Efter en vellykket kampagneperiode på nye innovative pizzavarianter er vores gode leverandør Domino’s strandet med en lille rest på ca. 300 kg frikandel, som de gerne vil skudt af til en flad pris, og derved give endnu flere danskere mulighed for at smage på den traditionsrige spise. Det er et bæredygtigt, billigt og rummer potentialet til at blive en skæg twist på et firmaarrangement, en forskudt julefrokost eller et møde i Dansk/Hollandsk Venskabsforening.  

Så arbejder du i kantinen på den hollandske ambassade, eller er du ansvarlig for næste personalearrangement i et hollandsk ejet datterselskab, så skynd dig at oprette et Gaztro-login, så du kan give et bud på restpartiet🍴 Vi sælger varerne samlet og efter først til mølle-princippet.

LÆS OGSÅ: Kan vi snakke lidt om restemad?

Opret en gratis profil her eller giv os et kald på 71 96 40 40, hvis I har brug for hjælp til enten at afsætte eller få fingre i restpartier og overskudsvarer.

LÆS OGSÅ: Hvorfor skal du som vært vælge Gaztro? og Hvorfor skal du som leverandør vælge Gaztro?

Scroll to Top