NÅR VERDEN ÅBNER IGEN

Team Gaztro

Poul Herlev Lorentzen

Bestyrelsesmedlem

Værten har ikke stået stille, siden Danmark senest lukkede ned umiddelbart før jul. Rigtig mange spisesteder har i stedet brugt tiden til at udvikle nye spændende menuer, koncepter og oplevelser.

Share Post:

Når alle Danmarks værter igen får lov til at slå dørene op til deres forretninger, så står den med stor sandsynlighed på utålmodige gæster, lange arbejdsdage, coronapas, masser af sikkerhedsforanstaltninger, trætte medarbejdere og presset økonomi.

Men mon ikke den også står på taknemmelighed, grin, glæde, flirt og røde kinder? Eller fyldte restauranter, masser af selskaber, gode drikkepenge og glade konferencedeltagere?

En ting er dog sikkert. At behovet for nye løsninger på gamle problemstillinger i hotel- & restaurantionsbranchen kun er blevet større og mere aktuelle. Derfor har vi startet Gaztro – foodservicebranchens nye online markedsplads for spot-, parti- og sæsonvarer. 

Gaztro er en digital markedsplads, der giver foodservicekunder mulighed for at handle interessante produkter og varepartier direkte hos en lang række spændende producenter og -importører.

Vi har benyttet nedlukningen til at skabe en platform, hvor der er adgang til at lave nogle gode handler med både nye og kendte leverandører. Vi omdistribuerer overskuds- og restlagre og fylder huller i markedet. Vi er ikke en erstatning for eksisterende varestrømme, men et supplement, der fremmer den gode handel, bæredygtig ressourceanvendelse og forhindrer unødvendig madspild.

Vi har ventet med stor utålmodighed og glæder os derfor til at byde både udviklingsorienterede leverandører og Danmarks mange dedikerede værter velkommen til værtens bedste markedsplads.

Scroll to Top