Hvorfor skal du som vært vælge Gaztro?

Team Gaztro

Laura Hasselstrøm

Online Marketing Coordinator

Det er vigtigt at forstå, at det hos os ikke handler om at erstatte dine eksisterende indkøb. Det vil vi ikke, og det kan vi nok heller ikke - selv hvis vi ville. Men hvad kan du så bruge Gaztro til?

Share Post:

Banner

Hvem er vi?

Ved du endnu ikke, hvorfor du skal tilvælge Gaztro til din virksomhed? Så læs med her, så skal jeg nok fortælle dig, hvorfor du skal oprette dig på Gaztro – og allerhelst allerede i dag!

Gaztro er en suppleringskanal. En suppleringskanal, der kan hjælpe dig med at finde gode varer til gode priser og bidrage til at gøre dine indkøb endnu mere bæredygtige, end der er i forvejen

Det er vigtigt at forstå, at det hos os ikke handler om at erstatte dine eksisterende indkøb. Det vil vi ikke, og det kan vi nok heller ikke – selv hvis vi ville.

Vi har et ønske om at inspirere til bæredygtige løsninger og skabe rammer for gode handler. Vi vil altså give hele foodservicebranchen et sted, der giver mulighed for at træffe bæredygtige valg, når det kommer til indkøb!

Men hvorfor skal du så bruge os?

Vi er til for at give dig de allerbedste forudsætninger for en god handel. Med Gaztro sparer du både tid og penge, samtidigt med at du bidrager til at bekæmpe mad- og ressourcespild. Du er nemlig med til at redde fuldgode varer, der måske ellers var blevet smidt ud eller destrueret.

Gennem Gaztro, får du adgang til et bredt sortiment fra mange forskellige – store og små – leverandører. Vi stræber efter at kunne tilbyde et spændende og anderledes sortiment, hvor du frit kan vælge mellem lige præcis de produkter, der er relevante for dig.

Derudover skal du se os som en kammerat – en der hjælper dig, og som du altid kan komme til. Vi er et team sat sammen af mange kompetente mennesker, der tilsammen har rigtigt mange år på bagen indenfor købmandsskab og online handel. Vi har gode kontakter, og vil altid sætte kræfter ind på at finde dét, du har brug for! Derfor må du aldrig tøve med at tage fat i os.

Jeg håber, du er blevet lidt klogere på, hvorfor du skal bruge Gaztro. God fornøjelse!

Scroll to Top