Hvorfor skal du som leverandør vælge Gaztro?

No data was found

Som leverandør på Gaztro er mulighederne mange. Vi er ikke en erstatning for eksisterende varestrømme, men et supplement.

Share Post:

Banner

Med Gaztro er mulighederne mange

Gaztro er en online markedsplads, som forbinder værter og leverandører hurtigt, nemt og gratis.

Som leverandør på Gaztro har du mulighed for at sælge mere til både nye og nuværende kunder – lige fra hoteller, efterskoler/højskoler, restauranter og andre spisesteder rundt i Danmark.

Du får en unik mulighed for at teste nye markeder og produkter – med direkte adgang til et nyt spændende netværk, hvor du kan nå ud til mange på én gang.

Gaztro favner bredt og har plads til både store og små leverandører. Vi vil gerne tilbyde vores værter et stort og spændende udvalg. Derfor har vi brug for en masse forskellige leverandører, som kan være med til at give vores værter det, de efterspørger – så vi har med sikkerhed også plads til dig.

Din vej til bæredygtighed

Gaztro er din vej til bæredygtig business. Vi vil gerne hjælpe leverandører med at gøre en indsats for at begrænse unødig ressource- og madspild.

Det unikke ved Gaztro er nemlig, at du som leverandør kan være med til at reducere spild ved at udnytte potentialet i dine rest-, parti- og datovarer og sælge dem til gode priser.

Vi hjælper dig nemt med at sælge dine restpartier eller overskudsvarer – billigt, effektivt og uden bøvl.

Du betaler kun for den forretning vi skaffer dig

Det er enkelt og helt gratis at oprette sig som leverandør på Gaztro. Der forekommer ingen binding eller abonnement. Du betaler kun for den forretning, vi skaffer dig.

Vi debiterer dig et salgsgebyr på 7,5 % for alle de handler du gennemfører. Der er ingen skjulte afgifter og omkostninger, kun et salgsgebyr af fakturasummen, frit leveret kundens adresse.

Du bestemmer selv produktsortiment, mængde og pris. Du opretter blot dine produkter og tilbud på portalen – så tager vi os af resten.

Scroll to Top